Fotbal: Ion Moldovan a fost numit antrenor principal la Concordia Chiajna

Fotbal: Ion Moldovan a fost numit antrenor principal la Concordia Chiajna

Președintele clubului de fotbal Concordia Chiajna, Cristian Tănase, a declarat, marți seara, pentru AGERPRES, că Ion Moldovan, director tehnic în cadrul grupării ilfovene, a fost numit în funcția de antrenor principal în locul lui Vasile Miriuță.

"Domnul Ion Moldovan este începând de azi antrenorul principal al echipei noastre. Dânsul era deja în cadrul clubului, ocupa funcția de director tehnic, și sunt sigur că este o soluție și de viitor pentru noi. Contractul dânsului este pe perioadă nedeterminată, pentru că așa era încadrat, și beneficiază de toată susținerea noastră. Îi urez baftă și sunt convins că va avea rezultate bune la Chiajna", a afirmat Cristian Tănase.

În vârstă de 63 de ani, Ion Moldovan a antrenat ultima oară în Liga I în ediția 2009/2010, când pentru trei etape a condus nou-promovata de atunci Astra Ploiești. De-a lungul timpului, Moldovan a mai antrenat printre altele formațiile Oțelul Galați, FC Argeș Pitești, Dinamo, UTA, Ceahlăul Piatra Neamț, echipa națională de tineret a României, precum și prima reprezentativă a Libiei.

Moldovan îl înlocuiește la Concordia Chiajna pe Vasile Miriuță, cel care a demisionat pentru a semna, marți, un contract valabil până în 2019 cu gruparea FC Dinamo.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…