Fotbal: Ionel Dănciulescu - Activitatea echipei Dinamo nu este perturbată de problemele acționarului Ionuț Negoiță

Fotbal: Ionel Dănciulescu - Activitatea echipei Dinamo nu este perturbată de problemele acționarului Ionuț Negoiță

Directorul sportiv al clubului de fotbal Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat vineri, într-o conferință de presă, că activitatea echipei nu este perturbată de problemele acționarului majoritar Ionuț Negoiță, care a fost pus sub control judiciar pentru bancrută frauduloasă de procurorii Parchetului Curții de Apel București în cazul insolvenței grupării alb-roșii.

"Sub nicio formă aceste lucruri nu afectează echipa. Jucătorii sunt concentrați la ceea ce au de făcut, se antrenează și așteaptă să joace. Această problemă este una personală a domnului Negoiță. Eu sper să se remedieze în cât mai scurt timp. Din ce știu eu, a fost angajată una dintre cele mai bune firme în insolvență și cred că lucrurile au fost făcute corect și legal. Mai departe vom vedea ce va fi. Dar sub nicio formă activitatea echipei nu este perturbată în acest moment", a spus Dănciulescu.

Patronul clubului de fotbal Dinamo, Ioan Negoiță, a fost pus, la 23 februarie, sub control judiciar pentru bancrută frauduloasă de procurorii Parchetului Curții de Apel București în cazul insolvenței grupării din Liga I.

Procurorii au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii preventive a controlului judiciar față de inculpații N.I., T.S., G.C.V. și D.C.A, pentru săvârșirea infracțiunii de bancrută frauduloasă, prevăzută de art. 241 alin. 1 lit. a) din Codul penal. Primul dintre aceștia este Ioan Negoiță, patronul echipei Dinamo București.

Anchetatorii susțin că, în calitate de administrator special al SC Dinamo 1948 SA, la data de 22 octombrie 2014, cu prilejul propunerii planului de reorganizare a clubului de fotbal, inculpatul G.C.V. a omis, cu intenție, să includă în plan active în valoare contabilă netă de 16.863.011 lei, fapt care a condus la reducerea frauduloasă a creanțelor bugetare. În acest sens, inculpatul a beneficiat de sprijinul altor patru inculpați — N.I., T.S., C.E. și D.C.A. — susțin procurorii.

AGERPRES (autor: Marius Țone, editor: Mihai Țenea, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...