Fotbal: Ionuț Popa(ACS Poli) - Poate altul era jocul dacă aveam la dispoziție toți jucătorii

Fotbal: Ionuț Popa(ACS Poli) - Poate altul era jocul dacă aveam la dispoziție toți jucătorii

Antrenorul echipei de fotbal ACS Poli Timișoara, Ionuț Popa, a declarat sâmbătă seara, într-o conferință de presă, că probabil altul era jocul formației sale în finala Cupei Ligii cu Dinamo, pierdută cu scorul de 0-2, dacă avea la dispoziție toți jucătorii din lot.

"Din punctul de vedere al adversarilor cred că lucrurile păreau mai simple înaintea partidei pentru că noi nu puteam alinia cea mai bună echipă din motive obiective. Sunt oarecum mulțumit de cei care au intrat azi, dar în special de cei tineri. Mai ales Haruț, care are 17 ani și cred că e o minune și pentru el că a jucat o finală. Am avut o ocazie mare în debutul partidei, apoi șutul lui Artean aproape de vinclu, mă rog... nu pot să spun că am fi câștigat dacă marcam. Dar poate altul era jocul dacă aveam la dispoziție toți jucătorii azi. Pentru că în linia de apărare au lipsit aproape toți titularii", a spus tehnicianul, care nu a putut conta în finala cu Dinamo pe 7 dintre titulari.

El a adăugat că meciul cel mai important al acestui final de sezon rămâne cel cu Pandurii Târgu Jiu, programat, marți, în play-out-ul Ligii I, la finalul căruia ACS Poli Timișoara se poate salva în mare măsură de la retrogradare. "Gândurile noastre se îndreaptă de acum doar spre meciul de marți cu Pandurii pentru că ne dorim enorm să câștigăm acel joc. Este vorba despre viitorul clubului, de viitorul acestor jucători, așa că trebuie să învingem marți sub orice formă", a afirmat Popa.

Echipa de fotbal Dinamo a câștigat în premieră Cupa Ligii , după ce a învins în finală formația ACS Poli Timișoara cu scorul de 2-0 (2-0), sâmbătă seara, pe Arena Națională din Capitală. Ambele goluri ale lui Dinamo au fost reușite de atacantul slovac Adam Nemec (minutele 6 și 26). Dinamo va primi un premiu de 400.000 euro pentru câștigarea competiției, în timp ce finalista va fi recompensată cu 175.000 euro.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu