Fotbal: Italia - România 2-2, în meci amical

Fotbal: Italia - România 2-2, în meci amical

Reprezentativele de fotbal ale Italiei și României au terminat la egalitate, 2-2 (0-1), marți seara, pe stadionul Renato Dall'Ara din Bologna, într-un meci amical.

Romania a inceput frumos campania de pregatire pentru Euro 2016, reusind un rezultat de egalitate, 2-2, cu nationala Italiei, pe "Renato Dall'Ara" din Bologna. Tricolorii au inceput curajos prima repriza si au deschis repede scorul prin Bogdan Stancu (min 7) care a profitat de o greseala mare a apararii italiene si a inscris cu un sut plasat invingandu-l pe marele Buffon. Italia s-a trezit, a ripostat imediat in atac, dar tot Nationala noastra a fost mai periculoasa dominand prima repriza. Italienii au iesit mult mai motivati de la cabine si au dominat categoric inceputul de repriza secunda reusind sa intoarca scorul in 20 de min prin Marchisio din penlati (min 55) si Gabiadini cu capul din 5 metri (min 66). Elevii lui Conte au continuat sa domine jocul, au mai ratat doua ocazii bune de gol, dar schimbarile facute de Iordanescu au impulsionat jocul pe final, Maxim a centrat din lovitura libera, Chiriches s-a inaltat peste toata apararea adversa si a trimis cu capul, Sirigu respinge, dar Florin Andone impinge mingea in plasa din 2 metri reusind primul sau gol la nationala si aducand Romaniei un egal de prestigiu si pe deplin meritat in aceasta seara. De remarcat atmosfera facuta de suporterii romani care au dominat aproape tot timpul fondul sonor al tribunelor. "Romania, Romania" si Euro 2016 pare acum putin mai promitator.


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Ce se întâmplă în China?

4 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990