Fotbal: Italia şi Portugalia ar putea fi adversare în barajele pentru CM 2022, a decis vineri tragerea la sorţi

Fotbal: Italia şi Portugalia ar putea fi adversare în barajele pentru CM 2022, a decis vineri tragerea la sorţi

Italia, campioana europeană en titre, ar putea avea ca adversar Portugalia lui Cristiano Ronaldo în barajele pentru Cupa Mondială de fotbal 2022, a decis vineri tragerea la sorţi efectuată la sediul FIFA de la Zurich.

Italia şi Portugalia se vor întâlni pe 29 martie dacă vor trece de semifinalele barajului, unde vor avea ca adversare pe 24 martie, pe teren propriu, Macedonia de Nord, respectiv Turcia.

Italia va juca la baraj după ce s-a clasat pe locul al doilea în Grupa C, la două puncte de primul loc ocupat de Elveţia. Portugalia a încheiat pe locul 2 o grupă câştigată de Serbia.

Învingătoarea semifinalei Scoţia - Ucraina va întâlni câştigătoarea meciului Ţara Galilor - Austria, iar câştigătoarea semifinalei Rusia - Polonia se va duela pentru un loc la Cupa Mondială cu învingătoarea partidei Suedia - Cehia. AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa foto: fifa.com


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”