Fotbal: Javi Martinez şi Leon Goretzka, de la Bayern Munchen, testaţi pozitiv la COVID-19

Fotbal: Javi Martinez şi Leon Goretzka, de la Bayern Munchen, testaţi pozitiv la COVID-19

Spaniolul Javi Martinez şi germanul Leon Goretzka, ambii mijlocaşi la Bayern Munchen, au fost testaţi pozitiv la COVID-19 şi vor rata meciul de sâmbătă cu Hoffenheim din Bundesliga, a anunţat antrenorul Hansi Flick, citat de EFE.

''Cei doi au ieşit pozitivi şi au intrat în carantină. Este păcat că nu pot fi alături de noi în jocul de mâine, dar asta nu mai depinde de noi. Totul este clarificat cu autorităţile sanitare'', a spus Flick, vineri, într-o conferinţă de presă.

Goretzka, care forma un dublu pivot cu Joshua Kimmich la mijloc, îl avea ca dublură pe francezul Corentin Tolisso, care se află în recuperare după o accidentare şi nu a reluat antrenamentele. În acest context, Flick ar putea apela la spaniolul Marc Roca, care nu a primit prea multe minute până acum.

Bayern Munchen este lider în Bundesliga cu 42 puncte din 18 meciuri, urmată de RB Leipzig la şapte puncte. Hoffenheim, adversara de sâmbătă, ocupă locul 11 cu 22 puncte.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante