Fotbal: Juan Emmanuel Culio a revenit la CFR Cluj

Fotbal: Juan Emmanuel Culio a revenit la CFR Cluj

Mijlocaşul argentinian Juan Emmanuel Culio, în vârstă de 38 de ani, a fost transferat de CFR Cluj, fotbalistul revenind la gruparea ardeleană după aproximativ doi ani.

"Legenda s-a întors acasă! Suntem bucuroşi să vă anunţăm că Juan Emmanuel Culio, jucător cu peste 200 de meciuri în tricoul 'alb-vişiniu', s-a întors în Gruia! În decembrie 2019, Culio a părăsit România din cauza unor probleme personale, iar acum s-a întors să pună umărul la atingerea obiectivelor noastre. Bine ai revenit acasă, Culio!", anunţă CFR Cluj pe site-ul său oficial .

Culio a mai evoluat în tricoul formaţiei ardelene în două rânduri, 2007-2011 şi 2017-2019, timp în care a câştigat cinci titluri, trei Cupe şi patru Supercupe ale României.

Mijlocaşul argentinian (36 ani) a mai jucat în cariera sa la formaţiile Almagro de Buenos Aires, Atletico Independiente, Racing Club, La Serena, Galatasaray Istanbul, Orduspor, Mersin Idmanyurdu, Deportivo de La Coruna, Al-Wasl, UD Las Palmas, Real Zaragoza, RCD Mallorca, Quilmes Atletico Club şi ultima oară la Flandria, în Argentina.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Sursa foto: cfr1907.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro