Fotbal: Jucătorii echipei naţionale a României au efectuat testele COVID-19

Fotbal: Jucătorii echipei naţionale a României au efectuat testele COVID-19

Fotbaliştii primei reprezentative a României au fost testaţi, miercuri dimineaţă, pentru noul coronavirus, conform protocolului medical stabilit de UEFA pentru Liga Naţiunilor, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

"În această dimineaţă a avut loc testarea oficială a tricolorilor şi a staff-ului, organizată de UEFA, înaintea primei partide din Liga Naţiunilor, de vineri, cu Irlanda de Nord. Reprezentanţii instituţiei medicale acreditate pentru competiţiile oficiale continentale au ajuns la Mogoşoaia şi, în baza unui desfăşurator bine pus la punct, au recoltat probele în vederea testării COVID-19. Vom reveni imediat ce vom avea rezultatele. Să fie bine! Hai, România!", se menţionează pe site -ul citat.

UEFA a anunţat, luni, că selecţionatele pot pierde la "masa verde" meciurile din Liga Naţiunilor dacă nu vor putea evolua din cauza unor jucători testaţi pozitiv la COVID-19 .

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte la 4 septembrie (ora 21:45), la Bucureşti, selecţionata Irlandei de Nord, şi la 7 septembrie (ora 21:45), la Klagenfurt, reprezentativa Austriei, în primele două partide din noua ediţie a Ligii Naţiunilor.

Testaţi mai devreme, toţi membrii delegaţiei echipei naţionale Under 21 a României au primit rezultatele testului COVID-19, acestea fiind negative. Naţionala de tineret urmează să întâlnească la 4 septembrie Finlanda şi la 8 septembrie Malta în două partide programate în deplasare în cadrul preliminariilor Campionatului European Under 21 de anul viitor.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...