Fotbal: Jucătorii lui Real Madrid sunt testaţi pentru COVID-19

Fotbal: Jucătorii lui Real Madrid sunt testaţi pentru COVID-19

Fotbaliştii lui Real Madrid au revenit după 55 de zile la baza clubului de la Valdebebas, unde vor fi testaţi eşalonat pentru COVID-19, un prim pas spre reluarea antrenamentelor, scrie EFE.

Karim Benzema a fost primul care a ajuns la această bază, unde jucătorii lui Real nu mai intraseră de pe 12 martie. În acea zi, Trey Thompkins, baschetbalist american al clubului, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, ceea ce a făcut ca toţi angajaţii grupării madrilene să fie plasaţi în carantină.

După Benzema au sosit Nacho Fernandez, Marcelo, Gareth Bale şi Dani Carvajal, pentru a fi testaţi sub supravegherea unui reprezentant al Ligii spaniole de fotbal.

Baschetbaliştii lui Real vor fi testaţi la sfârşitul săptămânii, iar luni vor începe antrenamentele.

Un protocol de reluare a antrenamentelor a fost elaborat de La Liga, Federaţia spaniolă de fotbal (RFEF) şi de medici, după aprobarea dată de autorităţile sanitare şi sportive din această ţară, aminteşte AFP.

Conform protocolului, jucătorii vor începe prin a se antrena singuri, pe teren fiind permisă prezenţa a cel mult şase fotbalişti.

Jucătorii trebuie să vină deja echipaţi la centrul de antrenament, iar când nu se antrenează, trebuie să poarte mască şi mănuşi. După fiecare şedinţă de pregătire, ei vor primi o pungă cu ţinuta de antrenament pentru ziua următoare. AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Simona Aruştei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite o întrebare / Cine a luat 5 milioane de euro șpagă pentru Dragnea, la Atena?

2 Așa o fi? Circoteca cu congresul e bluf? Iohannis joacă la două capete? Citiți ce se zvonește...

3 Sebastian Lăzăroiu îl face muci pe Cîțu

4 Ce diferențe genetice sunt între transilvăneni, valahi, moldoveni și dobrogeni

5 Nimicul la putere