Fotbal: Juergen Klopp (Liverpool), desemnat Antrenorul anului în Premier League

Fotbal: Juergen Klopp (Liverpool), desemnat Antrenorul anului în Premier League

Germanul Juergen Klopp, managerul echipei FC Liverpool, a fost desemnat Antrenorul anului de către colegii săi din prima ligă a campionatului de fotbal al Angliei, informează Reuters.

Liverpool a cucerit în acest sezon, sub comanda lui Klopp, Cupa Ligii şi Cupa Angliei, clasându-se pe locul secund în Premier League, la un singur punct de campioana Manchester City.

"Cormoranii" s-au calificat, totodată, în finala actualei ediţii a Ligii Campionilor, în care vor înfrunta echipa spaniolă Real Madrid, sâmbătă la Paris.

"Este o mare onoare, după un sezon nebun. Iar faptul că eşti votat de colegii tăi este, evident, cel important premiu", a spus tehnicianul german marţi, cu ocazia ceremoniei organizate de Asociaţia antrenorilor din Premier League (LMA).

În vârstă de 54 ani, Juergen Klopp a fost desemnat pentru prima oară Antrenorul anului de LMA la finalul sezonului 2019-2020, în care Liverpool a cucerit primul său titlu de campioană a Angliei după o aşteptare de 30 de ani.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”