Fotbal: Juergen Klopp (Liverpool), desemnat Antrenorul anului în Premier League

Fotbal: Juergen Klopp (Liverpool), desemnat Antrenorul anului în Premier League

Germanul Juergen Klopp, managerul echipei FC Liverpool, a fost desemnat Antrenorul anului de către colegii săi din prima ligă a campionatului de fotbal al Angliei, informează Reuters.

Liverpool a cucerit în acest sezon, sub comanda lui Klopp, Cupa Ligii şi Cupa Angliei, clasându-se pe locul secund în Premier League, la un singur punct de campioana Manchester City.

"Cormoranii" s-au calificat, totodată, în finala actualei ediţii a Ligii Campionilor, în care vor înfrunta echipa spaniolă Real Madrid, sâmbătă la Paris.

"Este o mare onoare, după un sezon nebun. Iar faptul că eşti votat de colegii tăi este, evident, cel important premiu", a spus tehnicianul german marţi, cu ocazia ceremoniei organizate de Asociaţia antrenorilor din Premier League (LMA).

În vârstă de 54 ani, Juergen Klopp a fost desemnat pentru prima oară Antrenorul anului de LMA la finalul sezonului 2019-2020, în care Liverpool a cucerit primul său titlu de campioană a Angliei după o aşteptare de 30 de ani.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online:Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Românca ucisă de rechin în Egipt lipsea de două zile din hotelul de 5 stele în care era cazată

2 Totul se petrece în sectorul românesc al Mării Negre / Priviți, americanii și NATO stau cu ochii pe ruși ca pe butelie

3 Un propagandist al Kremlinului se plânge că rușilor li se scuipă în cafea, când frecventează restaurantele din Europa

4 VIDEO Priviți, „dihăniile HIMARS” au început să facă diferența pe câmpul de luptă în favoarea Ucrainei

5 Șeful armatei SUA / În mod clar, China își construiește capacitatea de a ataca Taiwanul