Fotbal: Juergen Klopp va continua şi după 2024 la Liverpool dacă va avea energie

Fotbal: Juergen Klopp va continua şi după 2024 la Liverpool dacă va avea energie

Antrenorul german Juergen Klopp a anunţat că va continua la FC Liverpool şi după 2024, an în care expiră actualul său contract, dacă va simţi că mai are energie, transmite Reuters.

Klopp, care a preluat Liverpool în 2015, a ajutat clubul să câştige titlul în Premier League şi Liga Campionilor, precum şi Cupa Ligii engleze, weekend-ul trecut, după o finală cu Chelsea, câştigată după lovituri de departajare.

Tehnicianul german de 54 ani a declarat înaintea meciului de sâmbătă cu West Ham United că decizia de prelungire a contractului său depinde de ''nivelele lui de energie'' şi că ar putea lua o decizie în ultimul moment.

''Îmi place ce fac, dar aşa cum am spus de mai multe ori, trebuie să fie altceva acolo afară în lume, ca să fiu onest. În acest moment, sunt plin de energie, dar trebuie să mă asigur că aşa va fi şi în 2024. Nu vreau să rămân şi să fiu adesea mai obosit decât nu. Viitorul meu va fi ok, nu am un plan. Aş putea lua o decizie de ultim moment. Ca să spun aşa nu este o problemă asta. Planul este viitorul clubului la care noi lucrăm constant'', a spus Klopp.

Liverpool ocupă locul doi în Premier League, la şase puncte de liderul Manchester City, dar cu un meci mai puţin disputat.
AGERPRES/(editor: Teodor Ciobanu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”