Fotbal: Justin Ştefan (LPF) - Eu ştiu că FCSB joacă vineri, nu cunosc niciun impediment

Fotbal: Justin Ştefan (LPF) - Eu ştiu că FCSB joacă vineri, nu cunosc niciun impediment

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că nu are cunoştinţă de niciun impediment ca partida FCSB - Astra Giurgiu să nu se dispute vineri, chiar dacă echipa bucureşteană abia a sosit din cantonamentul din Turcia.

"Eu ştiu doar că joacă vineri şi nu am luat cunoştinţă de niciun impediment. LPF nu este o autoritate medicală", a declarat Ştefan pentru AGERPRES.

Lotul echipei de fotbal FCSB a efectuat un cantonament centralizat, în perioada 3-14 ianuarie, în Turcia, ţară cu risc epidemiologic ridicat. Imediat ce au sosit în ţară, joi după amiază, jucătorii echipei antrenate de Anton Petrea au intrat în cantonament la baza de pregătire de la Berceni.

Conform legii, persoanele care se întorc din Turcia trebuie să intre în carantină pentru 14 zile. O excepţie o reprezintă sportivii care participă în ţări cu risc epidemiologic ridicat la competiţii internaţionale.

Formaţia condusă de Anton Petrea este singura echipă din Liga I care a efectuat un cantonament în străinătate în această perioadă.

Partida FCSB - Astra Giurgiu, din cadrul etapei a 16-a a Ligii I, prima a returului, este programată vineri, de la ora 20:00, pe Arena Naţională din Bucureşti.
AGERPRES (A, AS-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro