Fotbal: Karim Benzema, în faţa tribunalului corecţional în cadrul afacerii "sextape"

Fotbal: Karim Benzema, în faţa tribunalului corecţional în cadrul afacerii "sextape"

Parchetul din Versailles a anunţat, joi, că atacantul francez al echipei spaniole de fotbal Real Madrid, Karim Benzema, va fi judecat, alături de alte patru persoane, în afacerea de şantaj la adresa fostului său coechipier Mathieu Valbuena, denumită de presă "sextape", informează cotidianul L'Equipe.

Internaţionalul francez este acuzat că a instigat în 2015 la "tentativă de şantaj" împotriva lui Mathieu Valbuena, incitându-l pe mijlocaşul echipei Olympiakos Pireu şi fostul său coechipier din echipa Franţei să plătească nişte şantajişti, care îl ameninţau cu prezentarea unei înregistrări video cu acesta în momente intime.

Cei patru au fost şi ei trimişi în judecată în acest dosar pentru tentativă de şantaj, iar unul dintre ei şi pentru abuz de încredere.

După mediatizarea implicării sale în acest incident, Benzema nu a mai fost convocat la echipa naţională.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu