Fotbal: Klopp (FC Liverpool) a făcut apel la fani să nu se strângă la stadion

Fotbal: Klopp (FC Liverpool) a făcut apel la fani să nu se strângă la stadion

Antrenorul echipei engleze de fotbal FC Liverpool, Juergen Klopp, a făcut un apel către suporteri să stea acasă şi să nu se strângă în jurul stadionului la primul meci al ''cormoranilor'' de la reluarea Premier League, programat duminică împotriva rivalei citadine Everton, relatează Reuters.

Premier League, suspendată în martie din cauza pandemiei de coronavirus, se reia miercuri cu două meciuri restanţă din etapa a 29-a (Aston Villa - Sheffield United şi Manchester City - Arsenal), iar începând din weekend sunt programate jocurile din etapa a 30-a, fără spectatori.

''Fotbalul s-a întors. Va fi evident, din anumite motive, cu totul diferit, dar tu îl poţi face cu adevărat real, într-adevăr special. Dar mesajul final este: staţi în siguranţă, susţineţi-ne de acasă'', a declarat Klopp într-un clip video postat pe site-ul clubului din Anfield.

Liverpool are nevoie de şase puncte în ultimele nouă etape pentru a-şi asigura matematic titlul, după o pauză de 30 ani, dar poate bea din cupa succesului încă de duminică, dacă o învinge pe Everton pe Goodison Park, iar Manchester City pierde meciul de miercuri cu Arsenal.

Ministrul britanic al sporturilor, Nigel Huddleston, a avertizat la Sky Sports că guvernul poate lua în considerare disputarea partidelor pe stadioane neutre dacă fanii se vor îmbulzi în jurul arenelor. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...