Fotbal: Kurt Zouma, anchetat de West Ham după ce a fost filmat în timp ce îşi lovea pisica

Fotbal: Kurt Zouma, anchetat de West Ham după ce a fost filmat în timp ce îşi lovea pisica

Clubul englez West Ham United a anunţat că a deschis o anchetă în cazul fundaşului Kurt Zouma, după de fotbalistul francez a fost filmat în timp ce îşi lovea pisica, informează EFE.

Tabloidul britanic The Sun a publicat marţi imagini în care Zouma poate fi văzut cum îşi loveşte cu piciorul pisica şi o pălmuieşte, ca o formă de distracţie .

"Vreau să îmi cer scuze pentru acţiunile mele. Nu există scuze pentru comportamentul meu, pe care îl regret sincer", a precizat Zouma într-un comunicat. "De asemenea, vreau să îmi cer scuze tuturor celor care au văzut videoclipul. Pisicile noastre sunt bine, sănătoase şi în siguranţă" a adăgat el.

West Ham a condamnat acţiunile jucătorului său şi a spus că a discutat cu Zouma, urmând să se ocupe de această problemă pe plan intern. "Vrem să clarificăm că nu acceptăm cruzimea faţă de animale sub nicio formă", a adăugat clubul din Premier League.

Kurt Zouma a ajuns în aceasta vara la West Ham United, de la rivala Chelsea Londra, în schimbul a peste 30 de milioane de euro.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dãdârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...