Fotbal: Laurențiu Reghecampf - ''Vom trata meciul ca pe o finală, vrem să cucerim Cupa Ligii''

Fotbal: Laurențiu Reghecampf - ''Vom trata meciul ca pe o finală, vrem să cucerim Cupa Ligii''

Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei de fotbal Steaua București, a spus, sâmbătă, într-o conferință de presă, că va trata meciul cu formația Concordia Chiajna ca pe o finală pe care dorește să o câștige.

''Vom trata meciul ca o finală, vrem să cucerim Cupa Ligii. Este un joc important pentru noi, am muncit mult în două cantonamente'', a arătat tehnicianul.

Legat de problemele de lot, Laurențiu Reghecampf a declarat: ''Pintili are o coastă ruptă de la meciul cu Franța, mai are nevoie de câteva zile de pauză, iar Ovidiu Popescu are o accidentare din cantonament, care îl va ține departe de teren 2-3 săptămâni. Varela și Chipciu nu fac parte din lot, ei așteaptă finalizarea actelor de transfer''.

Legat de regula utilizării unui jucător Under 21, tehnicianul a spus: ''Pun o întrebare, ce facem când un asemenea jucător se accidentează, jucăm în 10 oameni? UEFA nu a stabilit o asemenea regulă, este o măsură a federației noastre, sper că în viitor se va găsi o soluție și pentru acest aspect''.

Nicușor Stanciu, care va fi căpitanul Stelei în meciul de duminică, a spus la rândul său jurnaliștilor: ''Cupa Ligii este un trofeu pe care dorim să îl câștigăm. Ne-am pregătit mult în cele două cantonamente făcute înainte de debutul sezonului competițional. Acum, Steaua București are o echipă puternică. Jucătorii sunt pregătiți pentru un joc bun''.

Finala Cupei Ligii se va juca între Steaua și Concordia Chiajna, duminică, de la ora 20,00, pe Arena Națională.

AGERPRES (A — autor: Aristotel Bunescu, editor: Mihai Țenea, editor online Andreea Lăzăroiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Momentul în care Putin va ordona invadarea Ucrainei / Indiciile oferite de experți militari

2 București, duminică seara...

3 Dihonie în PSD din cauza grevei de la STB! / Ciolacu a strâns-o de „amigdale” pe Firea să-l demisioneze pe ăla d…

4 Așa o fi?

5 Ce este „Mertvaya Ruka” sau „Mâna Moartă”, Mașinăria Apocalipsei a Rusiei