Fotbal: Lazio Roma, în carantină după mai multe teste pozitive la Covid-19

Fotbal: Lazio Roma, în carantină după mai multe teste pozitive la Covid-19

Lazio Roma, echipa fundaşului român Ştefan Radu, a anunţat sâmbătă că a intrat în carantină după mai multe teste pozitive la Covid-19 în cadrul lotului său, informează AFP.

"Câţiva membri ai grupului au fost testaţi pozitiv cu ocazia controalelor efectuate vineri", a precizat clubul de fotbal din capitala Italiei pe site -ul său oficial, înaintea meciului cu Torino FC, programat duminică.

Lazio nu a dezvăluit numărul sau identitatea jucătorilor testaţi pozitiv, însă este prima oară când gruparea romană confirmă explicit cazuri de Covid-19 în efectivul său, după ce a evocat în cursul săptămânii existenţa unor teste "neconcludente".

Clubul din Serie A a adăugată jucătorii testaţi pozitiv au fost plasaţi în izolare la domiciliile lor, în timp ce echipa va urma o perioadă de carantină sub supravegherea staff-ului medical.

Mai mulţi titulari ai lui Lazio, în frunte cu golgheterul Ciro Immobile şi mijlocaşii Luis Alberto şi Manuel Lazzari, s-au numărat printre jucătorii care nu au făcut deplasarea în Belgia, în cursul acestei săptămâni, pentru meciul cu FC Bruges (scor 1-1) din Liga Campionilor, în urma unor rezultate "neconcludente" înregistrate înainte de plecare.

În ciuda unui efectiv decimat de accidentări şi de infectările cu Covid-19 (12 forfait-uri în total), Lazio a reuşit să obţină un punct în Belgia, în partida de miercuri.

Noi teste sunt prevăzute sâmbătă, pentru a-i "identifica pe jucătorii care vor putea evolua duminică împotriva celor de la Torino", în cadrul etapei a 6-a din Serie A, a subliniat Lazio.

Echipa italiană urmează să efectueze săptămâna viitoare o nouă deplasare, de această dată în Rusia, pentru partida cu Zenit Sankt Petersburg din Champions League.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Gabriela Badea)

Sursa foto: S.S. Lazio / Facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria