Fotbal: Lewandowski, la 32 ani, simte că poate juca încă mulţi ani la cel mai înalt nivel

Fotbal: Lewandowski, la 32 ani, simte că poate juca încă mulţi ani la cel mai înalt nivel

Atacantul polonez Robert Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2020, a declarat într-un interviu că nu are de gând să se retragă şi crede că poate juca încă mulţi ani la cel mai bun nivel al său la Bayern Munchen, transmite DPA.

Polonezul a declarat pentru revista Sport Bild că deşi are 32 de ani, se simte mai bine decât la 26 sau 27 ani: ''Sunt un jucător mai bun acum decât în urmă cu şase ani''.

În sezonul trecut, Lewandowski a fost golgheterul echipei bavareze în toate competiţiile, ajutând decisiv la obţinerea triplei campionat-cupă-Liga Campionilor, completată cu Supercupa Germaniei, Supercupa Europei şi Cupa Mondială a cluburilor. În Bundesliga, polonezul este în fruntea clasamentului ''tunarilor'' cu 32 de goluri şi are nevoie de un gol în fiecare din ultimele nouă etape ale sezonului pentru a doborî recordul de eficacitate al lui Gerd Muller, care datează din sezonul 1971-1972, cu 40 goluri.

''Sunt încrezător că în anii care vin voi menţine acest nivel, cel puţin. Îmi pot imagina că îmi voi încheia cariera la Bayern, la cel mai înalt nivel. Dacă ceva funcţionează bine, nu ar trebui să te opreşti'', a adăugat Lewandowski, care a marcat 284 goluri în 323 meciuri disputate în tricoul bavarezilor în toate competiţiile, în timp ce la naţionala sa a strâns 116 selecţii şi 63 de goluri.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”