Fotbal: Liga Campionilor - "Am întâlnit cea mai bună echipă din acest sezon", a afirmat Zidane

Fotbal: Liga Campionilor - "Am întâlnit cea mai bună echipă din acest sezon", a afirmat Zidane

"Putem spune că am jucat contra celei mai bune echipe pe care am întâlnit-o în acest sezon și cu siguranță a fost cel mai dificil meci", a declarat Zinedine Zidane, antrenorul echipei Real Madrid, la finalul partidei câștigate în fața formației Bayern Munchen în prelungiri, cu 4-2 (0-0, 1-2), marți seara, pe "Santiago Bernabeu", în returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

"Dar am meritat să mergem în semifinale, pentru că am marcat șase goluri în două meciuri. Sunt mândru de acești jucători pentru că au depus un efort enorm. Am știut să ne păstrăm mintea limpede, în ciuda ocaziilor ratate și este normal să suferim la un meci ca acesta. În privința șanselor noastre de a ne păstra titlul european, ce pot să spun este că suntem în continuare în cursă, dar deocamdată nu am câștigat nimic. Răbdare. Trebuie să continuăm cu ce merge bine. În această seară, noi am jucat contra unei frumoase echipe. Dar mai sunt și detalii de reglat. În privința emoțiilor, au fost mari. Le-am trăit în calitate de jucător și le retrăiesc în calitate de antrenor", a afirmat tehnicianul francez.

"Eu cred că a fost meciul cel mai dificil de când sunt pe banca Realului. Consider că am jucat contra uneia dintre cele mai bune echipe din lume. Ne-a pus mari dificultăți. Au jucat foarte bine. Am avut momente în care am avut posesia balonului, am avut ocazii să marcăm, dar nu am făcut-o. În asemenea situații, nu ești niciodată la adăpost de greșeli. Dar este bine că ne-am calificat, chiar dacă unul din golurile lui Ronaldo a fost contestat (în min. 105 din poziție de ofsaid). Am vorbit cu Ancelotti și, evident, nu era mulțumit. Nici eu. Dar, ca întotdeauna, eu nu comentez arbitrajul. Și când este în defavoarea noastră nu vorbesc, deci nu o voi face nici astăzi. Este o muncă dificilă pe care ei o fac. Despre Ronaldo, el face întotdeauna diferența în momentele importante", a conchis Zidane.

AGERPRES (autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Dragomir)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bă, ghiolbanilor din fruntea Ro, citiți asta! / Emerging Europe: Maia Sandu e pe punctul de a deveni cel mai put…

2 A fost sau nu Firea amanta lui Tăriceanu? I-a spart casa fostului soț, Răsvan?

3 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

4 Proasta pusă de PNL pleacă din TVR cu scandal / Imbecila a sigilat biroul, de parcă ar fi de la mă-sa! / Cealaltă,…

5 Ro a rămas țara P.C.R. / Fiul cel mare al rectorului Tudorel Toader, un dobitoc, este unicul candidat pentru un …