Fotbal: Liga Campionilor - Antrenorul lui Liverpool, "foarte dezamăgit" după înfrângerea de la Belgrad

Fotbal: Liga Campionilor - Antrenorul lui Liverpool, "foarte dezamăgit" după înfrângerea de la Belgrad

Jurgen Klopp, antrenorul echipei engleze de fotbal FC Liverpool, s-a declarat "foarte dezamăgit" după eşecul suferit de elevii săi pe terenul formaţiei sârbe Steaua Roşie Belgrad (0-2), marţi seara, în cadrul etapei a 4-a a Ligii Campionilor.

"Băieţii sunt foarte dezamăgiţi, eu sunt foarte dezamăgit. Trebuia să evoluăm mai bine, deoarece putem face acest lucru, însă în această seară nu am reuşit. Nu am putut controla jocul, iar adversarii noştri au fost foarte agresivi, la fel ca în primul meci (câştigat cu 4-0 de Liverpool), însă de această dată noi le-am uşurat lucrurile. Trebuia să luăm deciziile bune, să înscriem goluri şi nu am făcut-o", a declarat tehnicianul german după partida de la Belgrad.

"Atmosfera de pe stadion nu i-a deranjat pe jucătorii mei, a fost una foarte pozitivă (pentru fanii şi jucătorii Stelei Roşii), mai ales după al doilea gol", a adăugat Klopp.

Omologul său, Vladan Milojevic, era foarte bucuros după "seara magică" reuşită de elevii săi, care au făcut "un meci de o mare calitate".

"Cred în continuare că Liverpool este una dintre candidatele la câştigarea trofeului. Noi am fost buni în toate fazele jocului şi este adevărat că cele două goluri din prima repriză ne-au ajutat. Am ştiut că presiunea va fi mare în repriza secundă, însă jucătorii mei au făcut faţă situaţiei, au jucat cu inima. Este cea mai mare victorie din cariera mea", a spus Milojevic.

Steaua Roşie Belgrad a obţinut prima sa victorie în actuala ediţie a Ligii Campionilor graţie golurilor marcate de Milan Pavkov în minutele 22 şi 29, în faţa finalistei din sezonul trecut.
AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

2 Așa o fi?

3 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

4 Cuplu de sătmăreni ucis cu brutalitate. Suspectul a violat soţia şi apoi i-a omorât pe cei doi soţi

5 Așa o fi?