Fotbal: Liga Campionilor - "Bayern a demonstrat că este o excelentă echipă, dar Real rămâne Real", a afirmat Ronaldo

Fotbal: Liga Campionilor - "Bayern a demonstrat că este o excelentă echipă, dar Real rămâne Real", a afirmat Ronaldo

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo, autorul unei triple care a dus la calificarea echipei Real Madrid (4-2 după prelungiri) în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, marți seara pe "Santiago Bernabeu", a apreciat jocul făcut de Bayern Munchen, care "a demonstrat că este o excelentă echipă, însă Real rămâne Real".

"Noi știam că dacă nu jucăm foarte bine, Bayern ar putea înscrie pe orice teren. A demonstrat că este o excelentă echipă, dar Real rămâne Real. În prima repriză, noi am fi putut înscrie unul sau două goluri, în repriza secundă la fel. Real este obișnuit să sufere... Dar Real a fost mai bun, fără nicio îndoială", a declarat vedeta madrilenilor.

"Să marchezi șase goluri (Real câștigase cu 2-1 în tur) lui Bayern nu este ușor și am meritat. Eu dau totul la maximum la fiecare meci și chiar dacă nu înscriu, eu încerc să muncesc pentru Real Madrid. Vreau să rețin aspectele pozitive. Echipa a jucat bine și sunt evident bucuros că am marcat aceste goluri", a conchis atacantul madrilen.

AGERPRES (autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Dragomir, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…