Fotbal: Liga Campionilor - Explozie de bucurie la Paris, după ce PSG s-a calificat în finală

Fotbal: Liga Campionilor - Explozie de bucurie la Paris, după ce PSG s-a calificat în finală

Sute de persoane au ieşit pe străzile capitalei Franţei, marţi seara, pentru a sărbători calificarea istorică a echipei Paris-Saint-Germain în finala Ligii Campionilor la fotbal, în ciuda restricţiilor impuse de autorităţi din cauza pandemiei de coronavirus, informează EFE.

Numeroase grupuri de suporteri s-au adunat în diverse puncte ale Parisului şi au sărbătorit cu focuri de artificii şi fumigene prima finală a lui PSG în cea mai importantă competiţie continentală intercluburi.

La puţine minute după ce fotbaliştii parizieni s-au impus cu 3-0 în faţa formaţiei germane RB Leipzig, în semifinale la Lisabona, suporterii au declanşat sărbătoarea, în ciuda faptului că în Franţa sunt interzise adunările mari mari de zece persoane, pentru combaterea răspândirii virusului.

Cel mai numeros grup de fani s-a adunat în apropierea stadionului Parc des Princes, unde aceştia au lansat numeroase artificii, scandând totodată numele lui Neymar şi ale coechipierilor săi.

Preşedintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, a declarat pentru postul de televiziune RMC Sports, că dedică victoria suporterilor care au susţinut echipa.

"Este o noapte istorică pentru noi. De când am venit, în 2011, am lucrat pentru a le oferi acest lucru, însă nu ne putem opri aici. A mai rămas de disputat finala şi merităm să câştigăm trofeul", a declarat conducătorul qatarian al clubului din capitala Franţei.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…