Fotbal: Liga Campionilor - Messi nu figurează în lotul Barcelonei pentru meciul cu Dinamo Kiev

Fotbal: Liga Campionilor - Messi nu figurează în lotul Barcelonei pentru meciul cu Dinamo Kiev

Starul argentinian Lionel Messi nu a fost inclus în lotul cu care FC Barcelona se va deplasa în Ucraina pentru meciul retur cu Dinamo Kiev, formație pregătită de românul Mircea Lucescu, programat marți seara în cadrul Grupei G a Ligii Campionilor la fotbal, a anunțat luni clubul spaniol, citat de agenție EFE.

Pe lista grupării "blaugrana" nu figurează nici olandezul Frenkie de Jong, însă antrenorul Ronald Koeman a apelat, în schimb, la brazilianul Matheus Fernandes.

Confruntat cu mai multe probleme medicale în rândurile jucătorilor săi, Koeman a convocat, de asemenea, pentru meciul de la Kiev doi fotbaliști de la Barcelona B, înscriși pe lista pentru Champions League, Oscar Mingueza și Konrad de la Fuente.

Șase dintre jucători primii echipei a Barcelonei sunt în prezent indisponibili din cauza accidentelor: fundașii centrali Gerard Pique, Ronald Araujo și Samuel Umtiti, fundașul dorit Sergi Roberto, mijlocașul Sergio Busquets și atacantul Ansu Fati.

Lotul pe care Ronald Koeman se va baza în meciul de la Kiev este compus din Ter Stegen, Neto - portari, Inaki Peńa, Sergino Dest, Lenglet, Mingueza, Jordi Alba, Junior Firpo, Junior, Carles Alena, Miralem Pjanic, Riqui Puig, Matheus Fernandes, Coutinho, Griezmann, Trincao, Pedri, Dembele, Braithwaite și Konrad de la Fuente - jucători de câmp.

În meciul retur de pe Camp Nou, disputat la începutul acestui luni, FC Barcelona a învins-o la limită, cu 2-1, pe Dinamo Kiev. Messi a deschis scorul în urma unei lovituri de la 11 m, în minutul 5, iar apoi Gerard Pique a majorat avantajul gazdelor, în repriza secundară (65). Golul ucrainenilor a fost înscris de Viktor Țîgankov (75).
AGERPRES (AS / autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”