Fotbal: Liga Campionilor - Neymar, nemulţumit de modul în care PSG a gestionat accidentarea sa

Fotbal: Liga Campionilor - Neymar, nemulţumit de modul în care PSG a gestionat accidentarea sa

Starul brazilian Neymar, care a ratat ultimele patru meciuri disputate de Paris Saint-Germain, din cauza unei leziuni costale, înainte de a fi utilizat în duelul cu Borussia Dortmund (1-2), disputat marţi seara în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, s-a declarat nemulţumit de modul în care clubul francez a gestionat accidentarea sa.

"Din păcate, nu a fost alegerea mea (să nu joc), a fost alegerea clubului, a medicilor, a celor care au luat această decizie, care mie nu mi-a plăcut", a spus atacantul sud-american după partida pierdută de parizieni în Germania.

Anul trecut, Neymar a ratat optimile de finală din Champions League din cauza unei accidentări grave la picior. Brazilianul a înscris marţi singurul gol al lui PSG în partida de la Dortmund , câştigată de Borussia graţie dublei norvegianului Erling Haaland.

De teamă că vedeta lor va fi din nou indisponibilă pentru un duel crucial din cea mai importantă competiţie continentală intercluburi, oficialii lui PSG au decis să-l menajeze pe brazilian în ultimele două săptămâni, iar la ultimul meci de campionat, cu Amiens (4-4), antrenorul Thomas Tuchel a utilizat în principal rezervele, pentru a evita posibile accidentări.

"Au existat multe discuţii pe această temă, deoarece eu îmi doream să joc, mă simţeam bine, însă clubului i-a fost teamă, însă în final eu am fost cel care a suferit. (...) Este greu să stai patru meciuri fără să joci", a adăugat Neymar.

Referindu-se la eşecul de la Dortmund, acesta a precizat: "A fost un meci dificil, însă trebuie să tragem învăţămintele din jocul de astăzi, pentru a face tot ce se poate în meciul retur. Să joc acasă este cel mai bun lucru din lume şi vom avea 90 de minute la dispoziţie pentru a face ceva".

Paris Saint-Germain, care a făcut din câştigarea Ligii Campionilor obiectivul său suprem după ce a intrat în proprietatea fondului de investiţii din Qatar (QSI), în 2011, a fost eliminată în optimile de finală, în ultimele trei ediţii ale competiţiei.

Meciul retur dintre PSG şi Borussia Dortmund va avea loc pe Parc des Princes, în data de 11 martie.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...