Fotbal: Liga I are un nou sponsor oficial după ce LPF a semnat un parteneriat pe 5 ani cu o companie de pariuri

Fotbal: Liga I are un nou sponsor oficial după ce LPF a semnat un parteneriat pe 5 ani cu o companie de pariuri

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că Liga I are un nou sponsor oficial, parteneriatul semnat cu o companie de pariuri fiind valabil pe următoarele cinci sezoane.

Astfel, primul eşalon al României se va numi începând cu ediţia 2019-2020 "Casa Liga I".

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a declarat că valoarea contractului cu Casa Pariurilor este mai mare decât cea cu precedentul sponsor.

"Începe un nou campionat şi sperăm să fie unul mult mai bun decât cel precedent, să avem o activitate intensă şi să încercăm să aducem cât mai multă lume la stadion. Ne dorim ca meciurile să fie din punct de vedere calitativ peste cele din campionatul anterior. Prezentăm azi noul sponsor al Ligii I, Casa Pariurilor, care a câştigat această luptă cu ceilalţi competitori. Sperăm ca în decursul celor cinci ani de contract să avem o colaborare foarte bună şi să încercăm împreună să aducem cât mai multă lume la stadion. Le mulţumim partenerilor noştri pentru eforturile pe care le fac pentru Liga I. Valoarea contractului cu noul sponsor este confidenţială. Dar valoarea este mai mare decât a precedentului contract. Sumele care vor veni de la noul sponsor se vor adăuga la contractul de drepturi TV şi se vor împărţi cluburilor în funcţie de grilă", a afirmat Iorgulescu.

La rândul său, Lewis Findlay general manager al companiei Fortuna Entertainment Group, care deţine Casa Pariurilor, a afirmat: "Când eram mic o susţineam pe Manchester United, dar acum fotbalul nu mai este frumos în Marea Britanie. Nu mai contează jocul, ci afacerile şi banii. Am adus foarte mulţi străini în campionat, iar jucătorii noştri nu mai au unde să joace. Şi vedem asta la nivelul echipei naţionale. Eu mă bucur însă că mă aflu acum într-o ţară ca România unde încă există pasiune în fotbal. Campionatul nu este condus de bani, ci de pasiunea pentru jocul de fotbal. De asemenea, mai sunt aici pentru că România are un obicei de a învinge Anglia, ultima oară chiar la Campionatul European de tineret din Italia. Iar noi avem o vorbă, atunci când nu îţi poţi învinge adversarii, alătură-te lor. Aşa că eu am venit aici alături de fotbalul românesc. Iar noi, ca şi companie, am venit alături de Liga I pentru că iubim sportul, iubim fotbalul. Sperăm ca împreună cu Liga Profesionistă de Fotbal să readucem suporterii pe stadioanele din Liga I".

Ediţia 2019-2020 a campionatului Ligii I debutează, vineri, de la ora 18:30, când este programată partida FC Voluntari - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe din cadrul primei etape a sezonului regulat. AGERPRES (A-editor: Marius Ţone, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...