Fotbal: Lionel Messi crede că PSG poate să câştige Liga Campionilor în acest sezon

Fotbal: Lionel Messi crede că PSG poate să câştige Liga Campionilor în acest sezon

Starul argentinian Lionel Messi este încrezător că Paris Saint-Germain o va elimina pe Real Madrid în optimile Ligii Campionilor la fotbal în cursa spre câştigarea trofeului european, transmite DPA.

PSG, finalista ediţiei 2019/2020, urma să joace cu Manchester United conform primei trageri la sorţi a meciurilor din optimile Ligii Campionilor, dar o eroare tehnică a determinat o a doua extragere în care sorţii le-au hărăzit-o parizienilor pe Real Madrid ca adversară. Prima manşă a duelului cu Real va avea loc pe 15 februarie la Paris.

''Pentru PSG obiectivul este să câştige Liga Campionilor, aceasta este scopul tuturor. Echipa a fost foarte aproape înainte. Este o competiţie esenţială pentru toate echipele. Vom încerca s-o câştigăm'', a declarat Messi, câştigătorul Balonului de Aur în acest an, la evenimentul Dubai Expo2020.

Messi, 34 ani, a părăsit Barcelona şi a semnat în vară pentru Paris Saint-Germain. Dacă în Ligue 1, argentinianul a marcat un singur gol în zece meciuri disputate, în Liga Campionilor a reuşit cinci goluri în cinci meciuri.

''A fost o schimbare foarte mare după atâta timp petrecut în acelaşi loc, aşa că nu a fost uşor. Dar cu toţii ne descurcăm bine în acest oraş spectaculos şi la una dintre cele mai bune echipe din lume'', a adăugat Messi.

Argentinianul a marcat la Barcelona 26 de goluri contra lui Real Madrid, în cele 45 meciuri disputate în toate competiţiile, dintre care două în Liga Campionilor. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale