Fotbal: Lionel Messi revine în Franţa după ce s-a vindecat de Covid-19

Fotbal: Lionel Messi revine în Franţa după ce s-a vindecat de Covid-19

Starul argentinian Lionel Messi, care s-a infectat cu Covid-19 în timpul vacanţei de sărbători petrecută în ţara sa natală, a putut pleca în noaptea de marţi spre miercuri către Franţa, după ce ultimul său test PCR a fost testat negativ, informează presa argentiniană.

Ziarul Ole a publicat o fotografie realizată pe aeroportul din Rosario, în momentul îmbarcării lui Messi şi a familiei sale în aeronava cu destinaţia Paris.

Septuplul câştigător al Balonului de Aur, care a stat în izolare începând din 28 decembrie, urmează să se alăture cât mai rapid colegilor săi la antrenamentele echipei Paris Saint-Germain, însă prezenţa sa la derby-ul cu Olymique Lyon, programat duminică, nu este deocamdată sigură.

Antrenorul lui PSG, Mauricio Pochettino, a afirmat uni seara că "nu ştie nimic" în legătură cu o posibilă revenire a lui Messi la partida cu Lyon.

Cinci dintre coechipierii argentinianului au fost testaţi recent pozitiv la Covid-19, printre aceştia şi portarul Gianluigi Donnarumma, care a evoluat luni seara în meciul cu Vannes din Cupa Franţei, iar a marţi clubul parizian a anunţat că italianul a contractat virusul.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale