Fotbal: Lionel Messi vrea să revină la FC Barcelona (presă)

Fotbal: Lionel Messi vrea să revină la FC Barcelona (presă)

Starul argentinian Lionel Messi doreşte să revină la FC Barcelona, club de care s-a despărţit în luna septembrie a anului trecut, când a semnat cu actuala sa echipă, Paris Saint-Germain, anunţă presa spaniolă.

Potrivit cotidianului AS, care îl citează pe jurnalistul Gerard Romero, tatăl fotbalistului, Jorge Messi, i-ar fi contactat recent pe responsabilii grupării "blaugrana" în vederea unei posibile reveniri pe Camp Nou a fiului său, nemulţumit de actuala sa situaţie de la PSG.

Duminică, la meciul dintre PSG şi Bordeaux (3-0), Messi s-a numărat printre jucătorii fluieraţi de suporterii lui PSG, furioşi după eliminarea grupării pariziene de către Real Madrid, în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Cotidianul catalan El Nacional a scris recent că "Messi a realizat de mai mult timp că a făcut o greşeală când a semnat cu PSG. Totodată, Barca nu a întârziat prea mult să-şi dea seama că s-a înşelat când s-a despărţit de Leo Messi", în condiţiile în care "argentinianul ar fi putut conduce startul noului proiect".

"Messi şi-a dorit să rămână la Paris până în 2023 şi apoi să plece la Miami şi să se retragă de la clubul lui David Beckham, dar acum nu exclude să facă tot posibilul pentru a reveni la Barca şi a juca un sezon pe Cap Nou, pentru a-şi lua rămas bun de la suporteri, de pe teren, iar după aceea să se mute în Statele Unite", conform sursei citate.

O revenire a lui Lionel Messi la FC Barcelona pare însă destul de complicată, în condiţiile în care jucătorul mai are încă de recuperat o sumă importantă de bani de la clubul catalan (52 de milioane de euro, conform presei catalane), în timp ce oficialii lui Paris Saint-Germain nu vor să renunţe la serviciile argentinianului înaintea la Cupei Mondială din Qatar, programată în lunile noiembrie-decembrie.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...