Fotbal: Liverpool nu va face greşeala să o subestimeze pe Villarreal, spune Klopp

Fotbal: Liverpool nu va face greşeala să o subestimeze pe Villarreal, spune Klopp

Antrenorul lui Liverpool, Juergen Klopp, a declarat marţi că este posibil ca Juventus Torino şi Bayern Munchen să o fi subestimat pe Villarreal, dar echipa sa nu va face aceeaşi greşeală la meciul de miercuri din manşa întâi a semifinalelor Ligii Campionilor, scrie Reuters.

Surpriza actualei ediţii a competiţiei, Villarreal a eliminat două forţe ale Europei, Juve şi Bayern, şi a ajuns în semifinalele Champions League pentru prima oară după 16 ani.

"E posibil să fi fost un mic avantaj (pentru Villarreal) dacă Juve sau Bayern i-a subestimat, dar asta nu se va întâmpla cu noi. Vor să joace finala, dar pentru noi e la fel de important", a spus Klopp într-o conferinţă de presă cu o zi înaintea duelului de pe Anfield.

Germanul l-a lăudat pe omologul său de la Villarreal, Unai Emery, pe care l-a numit un "antrenor de clasă mondială", a cărui echipă se pricepe să facă faţă diferitelor situaţii de joc.

"Noi am analizat-o cum se cuvine pe Villarreal. Am respectul cuvenit pentru Unai şi pentru ei. I-am urmărit cu atenţie şi, uau, sunt impresionanţi. Este un antrenor obsedat de detalii. Diferite feluri de a face presing şi de a reacţiona cu rezultate diferite", a adăugat Klopp.

Liverpool a disputat ultima sa semifinală de Liga Campionilor în urmă cu trei ani, când a eliminat-o pe FC Barcelona (0-3 în deplasare, 4-0 acasă). Ea a câştigat apoi competiţia după o finală cu altă formaţie engleză, Tottenham (2-0).
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina