Fotbal: Liverpool trebuie să joace la victorie în toate meciurile care vor urma, spune antrenorul Klopp

Fotbal: Liverpool trebuie să joace la victorie în toate meciurile care vor urma, spune antrenorul Klopp

Antrenorul echipei Liverpool, Juergen Klopp, spune că echipa sa trebuie să se gândească să câştige fiecare meci de acum încolo, dacă mai ţinteşte la câştigarea campionatului, mai ales că Manchester City, liderul la zi, va juca întotdeauna cu gândul la victorie, scrie Reuters.

Înfrângerea lui City pe teren propriu în faţa lui Tottenham Hotspur şi victoria lui Liverpool, ocupanta locului secund, cu Norwich City, de sâmbătă, a redus diferenţa la şase puncte.

"Eram în drum spre casă când era 2-1 pentru Tottenham, apoi nu am mai urmărit pentru că eram sigur că City va reveni şi va câştiga. Apoi, când am ieşit din casă, şoferul mi-a spus entuziasmat că este 3-2, dar eu am crezut că pentru echipa lui Guardiola. Am fost total surprins să aflu că Spurs a câştigat de fapt. De acum, trebuie să ne propunem să obţinem cele 3 puncte în fiecare meci, nu va fi uşor, dar este singura soluţie pentru a avea şanse de a cuceri trofeul. Sunt sigur că la fel gândeşte şi Guardiola,'' a spus Klopp.

Liderul Manchester City are 63 de puncte, iar Liverpool, care e pe 2, are 57 puncte.

Liverpool va juca împotriva lui Leeds United, miercuri seara, într-o restanţă din etapa a 19-a, iar sâmbătă, Manchester City va juca în deplasare cu Everton, în etapa cu numărul 27. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...