Fotbal: Lotul României pentru meciul cu Feroe, din preliminariile EURO 2016

Fotbal: Lotul României pentru meciul cu Feroe, din preliminariile EURO 2016

Selecționerul echipei de fotbal a României, Anghel Iordănescu, are la dispoziție 24 de jucători pentru meciul cu Feroe, care va avea loc duminică, de la ora 19,00 (ora României), pe stadionul Torsvoellur din Torshavn, în Grupa F a preliminariilor EURO 2016.

Iordănescu contează pe opt jucători din campionatul intern și 16 stranieri.

Raț are cele mai multe selecții, 106, Sânmărtean este cel mai vârstnic jucător (35 ani), iar Steliano Filip (21 ani) e mezinul lotului și unul dintre cei doi debutanți, alături de Alibec.

Torje este golgheterul lotului, cu 10 reușite.

Din echipa care a jucat în martie la Ploiești, cu Feroe, în lot se află Pantilimon, Papp, Chiricheș, Dragoș Grigore, Raț, Pintilii, Sânmărtean, Prepeliță, Adrian Popa, Torje, Maxim și Keșeru.

Lotul României:

AGERPRES (editor: Mihai Țenea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!