Fotbal: ''Mă simt din ce în ce mai bine'', a spus Ianis Hagi după meciul Genk - Napoli

Fotbal: ''Mă simt din ce în ce mai bine'', a spus Ianis Hagi după meciul Genk - Napoli

"Mă simt din ce în ce mai bine", a spus fotbalistul român Ianis Hagi după meciul pe care echipa sa, Genk, l-a încheiat la egalitate cu Napoli, 0-0, miercuri, în Liga Campionilor, scrie site-ul radioteleviziunii RTBF.

Românul creşte de la meci la meci şi ar putea deveni vrednicul urmaş al lui Alejandro Pozuelo în linia de mijloc a lui Genk, comentează site-ul citat. Potrivit acestuia, antrenorul Felice Mazzu a luat miercuri mai multe decizii inspirate, printre care titularizarea lui Ianis Hagi în dauna lui Bryan Heynen, şi el un jucător promiţător, însă mai rudimentar.

"Eu am început ceva mai târziu antrenamentele şi am fost puţin în urmă cu pregătirea fizică. Am fost obosit, a trebuit să mă adaptez (şi încă mai sunt în perioada de adaptare) la fotbalul belgian şi la ceea ce înseamnă Genk. Mă simt însă din ce în ce mai bine. E prima oară în acest sezon când joc 90 de minute, deci sunt fericit. Încă nu sunt la cel mai bun nivel al meu, dar mă apropii de el", a declarat internaţionalul român, ce a avut o mare ocazie spre finalul întâlnirii de pe Luminus Arena.

Apariţia lui Hagi aduce un nou echilibru în compartimentul median, un sector determinant pentru calitatea replicii oferite lui Napoli.

După meciul de miercuri, arbitrat de românul Istvan Kovacs, campioana Belgiei are un punct în Grupa E din Champions League, fiind pe ultimul loc.
AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Adrian Dãdârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / Denise Rifai contraatacă „sexual”: „Nu vă căutați acum în pantaloni căci nu veți găsi mare lucru!”

2 Alexandra Stan, în centrul unui scandal cu iz moral și sexual!

3 O imagine care va aduce gheață în chiloții multor pesediști...

4 Generalul Coldea, filat și fotografiat pe aeroportul din Geneva și în avion...

5 Simplă speculație de presă?