Fotbal: Manchester City şi Chelsea, învinse în Premier League; Manchester United, prima victorie cu Solskjaer antrenor

Fotbal: Manchester City şi Chelsea, învinse în Premier League; Manchester United, prima victorie cu Solskjaer antrenor

Etapa a 18-a din Premier League, antepenultima din acest an, a adus două surprize de proporţii, anume înfrângerile echipelor Manchester City şi Chelsea în meciurile de pe teren propriu, însă a fost una cu noroc pentru antrenorul interimar al celor de la Manchester United, norvegianul Ole Gunnar Solskjaer, care a debutat cu dreptul pe banca tehnică.

Sâmbătă seara, pe Etihad Stadium, Ilkay Gundogan a deschis scorul pentru Manchester City, în minutul 27 al partidei cu Crystal Palace, însă până la pauză gazdele s-au trezi conduse cu 2-1, după ce Jeffrey Schlupp şi Andros Townsend au marcat pentru ''vulturi'' în minutele 33 şi 35.

În partea a doua a jocului, Luka Milivojevic a mărit avantajul pentru oaspeţi dintr-un penalty în minutul 51, golul lui Kevin De Bruyne, din minutul 85, fiind ultimul al partidei încheiate cu scorul de 3-2 pentru Crystal Palace.

Chelsea a primit replica lui Leicester City pe Stamford Bridge, într-un meci în care gazdele porneau clar favorite. Nu a fost să fie aşa, golul lui Jamie Vardy pentru ''vulpi'', din minutul 51, aducând o victorie nesperată pentru echipa antrenată de francezul Claude Puel.

În schimb, Manchester United, cu Ole Gunnar Solskjaer debutând pe banca tehnică în calitate de antrenor interimar, a trecut în deplasare cu un categoric 5-1 (3-1) de Cardiff City. Marcus Rashford (3), Ander Herrera (29), Anthoy Martial (41) şi Jesse Lingard (57, penalty şi 90) au marcat golurile oaspeţilor, pentru gazde reuşind golul de onoare Victor Camaras (38, penalty).

Alte rezultate ale etapei a 18-a au fost:

Vineri
Wolverhampton - Liverpool 0-2

Sâmbătă
Arsenal - Burnley 3-1
Huddersfield - Southampton 1-3
Bournemouth - Brighton 2-0
Newcastle United - Fulham 0-0
West Ham - Watford 0-2

Partida Everton - Tottenham se va disputa duminică seara.

În clasament, pe primul loc este Liverpool, cu 48 de puncte, urmată de Manchester City, 44 puncte şi Tottenham, 39 puncte. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…