Fotbal: Manchester United i-a prelungit cu trei ani contractul antrenorului Ole Gunnar Solskjaer

Manchester United i-a prelungit cu trei ani contractul antrenorului norvegian Ole Gunnar Solskjaer, care a asigurat interimatul la conducerea tehnică după demiterea portughezului Jose Mourinho, pe 19 decembrie, a anunţat joi clubul englez de fotbal.

Fost atacant emblematic al lui United, Solskjaer (46 ani) a fost astfel recompensat pentru rezultatele excelente pe care le-a avut de la preluarea echipei de pe Old Trafford, cu care a obţinut 14 victorii în 19 meciuri.

"Încă din prima zi în care am venit, m-am simţit acasă la acest club legendar. A fost o onoare să fiu jucătorul lui Manchester United, iar apoi să-mi încep cariera de antrenor aici. Acesta este job-ul pe care am visat mereu să-l fac şi sunt extrem de încântat că am ocazia să conduc echipa pe termen lung şi sper să oferim succesul continuu pe care îl merită uimitorii noştri suporteri", a precizat norvegianul într-un comunicat.

Manchester United ocupă locul 5 în Premier League, aflându-se în lupta pentru calificarea în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor. De asemenea, elevii lui Solskjaer sunt calificaţi în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, unde vor da piept cu FC Barcelona, peste două săptămâni.AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Acest mesaj va produce un cutremur în România

2 Cum se spală banii negri în Famiglie / Ilie Sârbu și-a luat apartament de două milioane de lei. Fiica Daciana i-…

3 „Nu vă cunoaşteţi locul în ierarhie. Am eu grijă să vorbesc cu Coarnă să aibă grijă de voi!” / Cum i-au amenința…

4 Documente / „Pute rău! Miros de cătușe cu o duhoare puternică de corupție la achiziția celor 115 milioane de măș…

5 VIDEO Priviți, despre Armata Panterelor Negre care patrulează pe străzile orașelor din America nu vorbește nim…