Fotbal: Manchester United i-a prelungit cu trei ani contractul antrenorului Ole Gunnar Solskjaer

Fotbal: Manchester United i-a prelungit cu trei ani contractul antrenorului Ole Gunnar Solskjaer

Manchester United i-a prelungit cu trei ani contractul antrenorului norvegian Ole Gunnar Solskjaer, care a asigurat interimatul la conducerea tehnică după demiterea portughezului Jose Mourinho, pe 19 decembrie, a anunţat joi clubul englez de fotbal.

Fost atacant emblematic al lui United, Solskjaer (46 ani) a fost astfel recompensat pentru rezultatele excelente pe care le-a avut de la preluarea echipei de pe Old Trafford, cu care a obţinut 14 victorii în 19 meciuri.

"Încă din prima zi în care am venit, m-am simţit acasă la acest club legendar. A fost o onoare să fiu jucătorul lui Manchester United, iar apoi să-mi încep cariera de antrenor aici. Acesta este job-ul pe care am visat mereu să-l fac şi sunt extrem de încântat că am ocazia să conduc echipa pe termen lung şi sper să oferim succesul continuu pe care îl merită uimitorii noştri suporteri", a precizat norvegianul într-un comunicat.

Manchester United ocupă locul 5 în Premier League, aflându-se în lupta pentru calificarea în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor. De asemenea, elevii lui Solskjaer sunt calificaţi în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, unde vor da piept cu FC Barcelona, peste două săptămâni.AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”