Fotbal: Mangia(U Craiova) - Dinamo e o echipă care nu abandonează niciodată, dar şi noi avem calităţile noastre

Fotbal: Mangia(U Craiova) - Dinamo e o echipă care nu abandonează niciodată, dar şi noi avem calităţile noastre

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Devis Mangia, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Dinamo este o formaţie care nu abandonează niciodată şi luptă pentru a reveni în joc până la ultimul fluier al arbitrului, dar a precizat că şi jucătorii săi au calităţile lor şi se pot impune în partida directă de sâmbătă.

"Întâlnim o echipă bună care reflectă caracterul antrenorului. Ştiu că Dinamo este cea mai mare rivală a Craiovei. Dar este important să câştigăm toate partidele, inclusiv pe cea cu Dinamo. Pentru mine o partidă de fotbal este o partidă de fotbal. Din punctul meu de vedere, fotbalul este un spectacol. Dinamo este o echipă care nu abandonează, am văzut şi în partida cu FCSB când a revenit şi a egalat. Apoi a făcut un meci bun şi cu FC Hermannstadt, când a învins în ultimul minut. Aşa este echipa Dinamo, dar şi noi avem calităţile noastre", a spus tehnicianul.

"O victorie cu Dinamo este foarte importantă pentru noi în campionat. Cine a zis că Universitatea Craiova trebuie să câştige titlul? Craiova trebuie să se gândească să câştige meci cu meci. Vom vedea mâine dacă vom juca un sistem cu 2 fundaşi centrali sau cu 3. După un an şi ceva de când sunt la Craiova cred că am început să cunosc puţin atmosfera. E normal ca după rezultatul entuziasmant de la Voluntari să crească şi numărul spectatorilor la stadion. În acelaşi timp, ştiu că după un rezultat negativ prezenţa scade", a adăugat antrenorul Devis Mangia.

Echipa de fotbal Universitatea Craiova întâlneşte, sâmbătă, de la ora 21,30, pe teren propriu, formaţia Dinamo, într-o partidă contând pentru etapa a 7-a a Ligii I. AGERPRES (editor: Marius Ţone, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…