Fotbal: Maradona susţine că este ''foarte sănătos'' şi îşi va dona banii când va muri

Fotbal: Maradona susţine că este ''foarte sănătos'' şi îşi va dona banii când va muri

Diego Maradona, actualul antrenor al echipei de fotbal Gimnasia y Esgrima La Plata, a contrazis-o, luni, pe fiica sa Gianinna Maradona, afirmând că este "foarte sănătos" şi a precizat că îşi va dona banii când va muri, informează agenţia spaniolă EFE.

Gianinna Maradona a afirmat, pe contul său de Instagram, că tatăl său "este omorât pe dinăuntru fără ca el să observe".

"Este ca şi cum ai merge la o grădină zoologică în care te poţi fotografia cu un leu uriaş. Dar îl ţin închis, pentru că este imposibil să îmblânzeşti fiara. Orice asemănare cu realitatea este pură coincidenţă. Rugaţi-vă pentru el", a scris fiica fostului decar al naţionalei Argentinei.

Campionul mondial cu Argentina din 1986 (Mexic) i-a răspuns fiicei sale luni prin intermediul unei înregistrări video pe care a publicat-o pe contul său de Instagram.

"Nu mor deloc. Dorm liniştit pentru că lucrez. M-a durut mult să pierd cu Estudiantes. Nu ştiu ce a vrut să spună Giannina sau ce a interpretat. Eu ştiu că acum, pentru că sunt mai bătrân, le pasă mai mult de ceea ce laşi decât de ceea ce faci", a spus Diego.

"Dar eu le spun tuturor că voi dona. Tot ce am câştigat în viaţa asta voi dona. Aşa că vor continua să spună altcuiva când voi muri, dar deocamdată nu. Sunt foarte sănătos", a adăugat "El Pibe".

Maradona se află în proces cu Claudia Villafane, fosta sa soţie şi mama celor două fiice ale sale, Dalma şi Gianinna, pe care o acuză că l-a înşelat.

La rândul ei, fosta soţie a lui Maradona a intrat în polemică tot pe Instagram. "Dacă ai curajul să încarci pe Instagram un videoclip în care vorbeşti de fiica noastră, eu sper că vei avea şi mâine pentru a apărea în instanţă, deoarece până acum nu ai făcut-o niciodată".

Gimnasia, care a obţinut două victorii de la startul acestui sezon, se află în continuare pe un loc retrogradabil şi are nevoie de mai multe victorii pentru a se menţine în divizia de elită.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”