Fotbal: Maradona va fi externat în zilele următoare

Fotbal: Maradona va fi externat în zilele următoare

Fostul mare fotbalist argentinian Diego Maradona se recuperează bine după operaţia suferită pe creier şi complicaţiile post-operatorii, iar în zilele următoare ar urma să fie externat, a declarat, luni, medicul său personal, Leopoldo Luque, citat de Reuters.

''Diego vrea să meargă acasă şi evaluăm starea sa pentru externare'', a precizat Leopoldo Luque în afara spitalului unde Maradona 960 ani) a fost operat săptămâna trecută de un hematom subdural, un cheag de sânge pe creier.

''Vom discuta despre ce va face mai târziu, dar în acest moment Diego se simte bine'', a mai spus Luque.

Fostul jucător al echipelor Boca Juniors, FC Barcelona şi Napoli a suferit de simptome de abstinenţă după intervenţia chirurgicală, cauzate de dependenţa sa de alcool, însă Luque a menţionat că antrenorul echipei Gimnasia y Esgrima La Plata va fi probabil externat ''mâine sau poimâine''.

Fostul campion mondial a fost internat de mai multe ori în spital în ultimii ani, în principal din cauza stilului de viaţă extravagant pe care l-a dus. În ianuarie 2019, Maradona a ajuns la spital cu sângerări stomacale. El s-a simţit rău şi la Cupa Mondială din 2018, în Rusia, când a fost filmat leşinat în loja sa la meciul Argentina - Nigeria. În 2004, Maradona a fost internat cu probleme cardiace şi respiratorii serioase, din cauza consumului de cocaină. Ulterior a urmat o cursă de dezintoxicare în Cuba şi Argentina, înaintea operaţiei de la stomac din 2005, care l-a ajutat să piardă din greutate. În 2007, s-a internat într-o clinică din Argentina pentru a depăşi problemele cu alcoolul.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Gabriela Badea) 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

3 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!

4 Previziunile lui George Friedman pentru următorii 10 ani: Se ridică Polonia și Turcia

5 Ioan T. Morar / „Dacă arătarea asta i se pare frumoasă vreunui bărbat...”