Fotbal: Marica (Steaua) - E o seară tristă pentru noi, am ratat totul în acest sezon

Fotbal: Marica (Steaua) - E o seară tristă pentru noi, am ratat totul în acest sezon

Fotbalistul echipei Steaua Ciprian Marica a declarat la finalul partidei cu Dinamo, încheiată la egalitate, scor 2-2, că este o "seară tristă" pentru formația sa pentru că ratat totul în acest sezon după eliminarea din Cupa României și pierderea luptei pentru titlu.

"Suntem triști și dezamăgiți după acest final de sezon. Nu mai avem ce să mai spunem. Am ratat tot. Am ratat Cupa, am ratat campionatul. Noi ne vom bate până la final, dar acum suntem dezamăgiți. E o seară tristă pentru noi toți", a spus Marica.

El consideră că eliminarea colegului său Alexandru Bourceanu a decis soarta partidei cu Dinamo. "Acel cartonaș roșu a schimbat soarta meciului, pentru că până atunci Dinamo nu ajunsese la poarta noastră. Nu știu dacă a fost sau nu roșu, nu comentez arbitrajul. Cred că jocul a funcționat, a evoluat foarte bine până la acea eliminare. Din păcate atunci s-a schimbat totul", a explicat Marica.

Dinamo București s-a calificat în finala Cupei României la fotbal, miercuri seara, după ce a terminat la egalitate cu Steaua București, 2-2 (0-1), pe Arena Națională, într-un meci din manșa secundă a semifinalelor, considerat în deplasare. În partida tur, disputată pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare, cele două echipe terminaseră la egalitate, scor 0-0.

Pentru Steaua au marcat Gabriel Enache (17) și Alex Chipciu (52), iar pentru Dinamo Patrick Ekeng (51) și Ante Puljic (75).

Finala Cupei României va avea loc la 10 mai, pe Arena Națională, cealaltă finalistă urmând să fie desemnată joi, dintre CFR Cluj și ASA Târgu Mureș (0-0 în tur).

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...