Fotbal: Massimiliano Allegri nu o va antrena pe Juventus şi în sezonul viitor (club)

Fotbal: Massimiliano Allegri nu o va antrena pe Juventus şi în sezonul viitor (club)

Massimiliano Allegri nu o va antrena pe Juventus Torino şi în sezonul viitor, a anunţat vineri clubul campion al Italiei, citat de agenţiile internaţionale de presă.

Allegri (51 ani) se află de cinci ani la Juventus, având un bilanţ remarcabil, cinci titluri de campion, patru Cupe ale Italiei, două Supercupe ale Italiei şi două finale de Liga Campionilor.

Tehnicianul toscan a avut mai multe întâlniri miercuri şi joi cu conducătorii clubului torinez, lăsând impresia unui dezacord între părţi, deşi anunţase anterior că va rămâne la club.

După eliminarea din sferturile Ligii Campionilor, de către Ajax Amsterdam, Allegri şi preşedintele Andrea Agnelli au declarat că nu va exista o schimbare în privinţa sezonului viitor. Allegri mai avea un an de contract cu ''Bătrâna Doamnă''.

Sosirea atacantului portughez Cristiano Ronaldo vara trecută a făcut din Liga Campionilor un obiectiv prioritar pentru Juventus, mai mult decât în anii precedenţi. În ciuda unui nou titlu câştigat în Serie A, fără nicio emoţie, eşecul cu Ajax a fragilizat poziţia lui Allegri, criticat puternic în Italia pentru jocul său.

Allegri şi Agnelli vor susţine o conferinţă de presă sâmbătă, la ora 15:00 (ora României), precizează AFP.AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski