Fotbal: Mauricio Pochettino crede că situaţia lui Kylian Mbappe la PSG va fi clarificată în scurt timp

Fotbal: Mauricio Pochettino crede că situaţia lui Kylian Mbappe la PSG va fi clarificată în scurt timp

Antrenorul Mauricio Pochettino a afirmat că situaţia incertă a viitorului atacantului Kylian Mbappe va fi clarificată în scurt timp de clubul de fotbal Paris Saint-Germain, în contextul ştirilor care susţin o eventuală plecare a starului francez din Ligue 1, transmite DPA.

Mbappe şi-a reconfirmat clasa în meciul de marţi cu FC Barcelona (4-1) de pe Camp Nou, din optimile Ligii Campionilor, în care a marcat un hat-trick.

După meciul de la Barcelona, Mbappe, 22 ani, a spus că ''ar fi stupid'' să-şi decidă viitorul după un singur meci, alimentând speculaţiile privind planurile sale pe termen lung cu clubul parizian.

''Nu avem nicio îndoială că Mbappe este unul dintre cei mai mari jucători din lume în pofida tinereţii lui. El a reuşit deja lucruri extraordinare. PSG i-a oferit lui Mbappe toate mijloacele de care are nevoie ca să fie fericit. Trebuie să-i arătăm încredere ca şi club şi el ne va da tot ce avem nevoie. Cred că totul se va clarifica curând'', a spus Pochettino.

Contractul campionului mondial expiră în iunie 2022, iar cluburile de top sunt pregătite cu oferte în cazul în care campioana Franţei nu va reuşit să-i prelungească contractul lui Mbappe.

În acest sezon, atacantul francez a marcat 21 de goluri în 29 de meciuri, ajungând la cota de 116 goluri marcate în patru sezoane pentru PSG, la care joacă din august 2017 în urma unui transfer de la AS Monaco. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale