Fotbal: Meciul care va decide campioana Angliei, dintre Manchester City şi Liverpool, pe Etihad Stadium

Fotbal: Meciul care va decide campioana Angliei, dintre Manchester City şi Liverpool, pe Etihad Stadium

Meciul care ar putea decide campioana Angliei în acest sezon, dintre Manchester City şi Liverpool, va avea loc pe stadionul ''cetăţenilor'', Etihad Stadium, şi nu pe un stadion neutru, aşa cum se vehicula, scrie Reuters.

Liverpool şi-ar putea asigura primul titlu după 30 de ani, în partida contra lui City, campioana en titre, joia viitoare, însă autorităţile şi-au exprimat îngrijorarea că în ciuda restricţiilor, fanii ''cormoranilor'' se vor aduna în număr mare în jurul arenei pentru a sărbători momentul.

Şi reprezentanţii poliţiei au solicitat ca partida să aibă loc pe un stadion neutru, dar oficialii clubului din Manchester şi cei ai primăriei au susţinut că nu vor fi probleme ca partida să aibă loc pe Etihad.

''Partida se va juca fără spectatori în tribune'', au precizat oficialii lui City.

Liverpool este lider în Premier League, cu 83 puncte, în timp ce Manchester City este pe poziţia secundă, cu 63 puncte, cu opt etape înainte de final.

Un avion ce purta un banner pe care scria ''White Lives Matter Burnley'' a fost purtat deasupra stadionului echipei Manchester City, Etihad Stadium, luni seara, înaintea de startul partidei dintre ''cetăţeni'' şi Burnley (5-0).

Clubul Burnley a condamnat incidentul, care a avut loc la scurt timp după ce jucătorii şi arbitrii puseseră un genunchi pe pământ ca semn de solidaritate cu mişcarea ''Black Lives Matter''. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…

4 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

5 ULTIMA ORĂ Priviți, 500 de soldați ruși protestează la granița cu Ucraina împotriva „condițiilor inumane”!