Fotbal: Meciul care va decide campioana Angliei, dintre Manchester City şi Liverpool, pe Etihad Stadium

Fotbal: Meciul care va decide campioana Angliei, dintre Manchester City şi Liverpool, pe Etihad Stadium

Meciul care ar putea decide campioana Angliei în acest sezon, dintre Manchester City şi Liverpool, va avea loc pe stadionul ''cetăţenilor'', Etihad Stadium, şi nu pe un stadion neutru, aşa cum se vehicula, scrie Reuters.

Liverpool şi-ar putea asigura primul titlu după 30 de ani, în partida contra lui City, campioana en titre, joia viitoare, însă autorităţile şi-au exprimat îngrijorarea că în ciuda restricţiilor, fanii ''cormoranilor'' se vor aduna în număr mare în jurul arenei pentru a sărbători momentul.

Şi reprezentanţii poliţiei au solicitat ca partida să aibă loc pe un stadion neutru, dar oficialii clubului din Manchester şi cei ai primăriei au susţinut că nu vor fi probleme ca partida să aibă loc pe Etihad.

''Partida se va juca fără spectatori în tribune'', au precizat oficialii lui City.

Liverpool este lider în Premier League, cu 83 puncte, în timp ce Manchester City este pe poziţia secundă, cu 63 puncte, cu opt etape înainte de final.

Un avion ce purta un banner pe care scria ''White Lives Matter Burnley'' a fost purtat deasupra stadionului echipei Manchester City, Etihad Stadium, luni seara, înaintea de startul partidei dintre ''cetăţeni'' şi Burnley (5-0).

Clubul Burnley a condamnat incidentul, care a avut loc la scurt timp după ce jucătorii şi arbitrii puseseră un genunchi pe pământ ca semn de solidaritate cu mişcarea ''Black Lives Matter''. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

2 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!

3 Ultimele informații certe

4 Da, e fata lui Țiriac! / Voi realizați că miliardarul s-a dus cu Laurette la Mamaia?

5 Un imbecil sinistru! Aceasta este adevărata față a PSD! Niște grohăitori în cloaca de prostie pe care au între…