Fotbal: Meciul naţionalei României cu Norvegia va fi arbitrat de o brigadă din Turcia

Fotbal: Meciul naţionalei României cu Norvegia va fi arbitrat de o brigadă din Turcia

Partida echipei naţionale de fotbal a României cu Norvegia, programată, duminică, în Liga Naţiunilor, va fi arbitrată de o brigadă din Turcia condusă de Ali Palabiyik, informează, joi, site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Acesta va fi ajutat la cele două tuşe de arbitrii asistenţi Ceyhun Sesiguzel şi Serkan Cimen, iar al patrulea oficial va fi Abdulkadir Bitigen.

În vârstă de 39 de ani, Ali Palabiyik este arbitru în prima ligă turcă din 2012 şi deţinător al ecusonului FIFA din 2015. Acesta a condus partida Portugalia U21 - România U21 din 2018, în preliminariile EURO U21 din 2019, debutul lui Mirel Rădoi ca selecţioner al naţionalei de tineret. "Tricolorii" au învins atunci cu 2-1, într-un meci cu doi eliminaţi şi alte multe cartonaşe galbene, plus un penalty pentru lusitani în final, parat de Ionuţ Radu.

Cealaltă întâlnire a arbitrului turc legată de echipe româneşti vine de la nivel de club, acesta conducând partida Lazio - CFR Cluj, scor 1-0, în noiembrie 2019, în grupele Europa League.

Echipa naţională a României întâlneşte, la 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională din Bucureşti, selecţionata Norvegiei, într-o partidă contând pentru Liga Naţiunilor. Ulterior, la 18 noiembrie (ora 21:45), România va juca împotriva Irlandei de Nord pe stadionul Windsor Park din Belfast în ultimul meci din cadrul Ligii Naţiunilor.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”