Fotbal: Meciul România - Armenia, din preliminariile CM 2022, va fi arbtirat de italianul Daniele Orsato

Fotbal: Meciul România - Armenia, din preliminariile CM 2022, va fi arbtirat de italianul Daniele Orsato

Meciul dintre selecţionatele României şi Armeniei, programat luni seara pe stadionul Steaua din Bucureşti, în preliminariile Cupei Mondiale ediţia 2022, va fi arbitrat de o brigadă din Italia, avându-l la centru pe Daniele Orsato, a anunţat sâmbătă Federaţia Română de fotbal.

În vârstă de 45 ani, Daniele Orsato a intrat pe lista FIFA din 2010, iar anul trecut a condus finala Ligii Campionilor, dintre Paris Saint-Germain şi Bayern Munchen.

Italianul a arbitrat un singur meci al naţionale României, cel cu Suedia (0-2) de la Bucureşti, în preliminariile EURO 2020.

De numele lui Orsato se leagă alte două eşecuri ale fotbalului românesc: FCSB - Manchester City (0-5), în play-off-ul Ligii Campionilor 2016/2017 şi Petrolul Ploieşti - Dinamo Zagreb (1-3) în play-off-ul Europa League 2015/2016, dar şi o victorie de prestigiu, Manchester City - CFR Cluj (0-1), în grupele Ligii Campionilor 2012/2013.

La partida de luni, Daniele Orsato va fi ajutat de arbitrii asistenţi Alessandro Giallatini şi Giorgio Peretti, în vreme ce al patrulea oficial va fi Luca Pairetto, toţi din Italia.

Meciul de pe stadionul Steaua, care va debuta la ora 21:45, va beneficia de arbitraj VAR, asigurat de italienii Maurizio Mariani şi Giacomo Paganessi.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Anda Badea)

Sursa foto: Daniele Orsato / Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...