Fotbal: Meciul România - Danemarca, din preliminariile CM 2018, se va juca pe Cluj Arena

Fotbal: Meciul România - Danemarca, din preliminariile CM 2018, se va juca pe Cluj Arena

Federația Română de Fotbal a comunicat FIFA că meciul dintre naționalele României și Danemarcei, din 26 martie 2017, din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2018, se va disputa pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, potrivit site-ului FRF.

Partida România — Danemarca, a cincea a tricolorilor în campania de calificare la Mondialul din Rusia, va începe la ora 21,45, precizează FRF .

Va fi al doilea joc al echipei naționale pe stadionul din Cluj-Napoca în actualele preliminarii, după confruntarea cu Muntenegru, 1-1, din septembrie, care a consemnat debutul lui Christoph Daum ca selecționer al reprezentativei României.

Tot în acest an, în martie, reprezentativa României a disputat pe Cluj Arena cu selecționata Spaniei, încheiat cu un rezultat de egalitate, 0-0.

Comisia de Disciplină a FIFA a decis ca echipa națională a României să poată disputa cu spectatori următorul meci, cel cu Danemarca din 26 martie 2017 din preliminariile Cupei Mondiale din 2018, dar nu pe Arena Națională, a anunțat luni, FRF.

FIFA a deschis o procedură disciplinară după incidentele provocate de suporteri la meciul România — Polonia, din 11 noiembrie , și a hotărât să suspende Arena Națională și să dicteze o penalitate financiară de 95.000 de franci elvețieni pentru FRF, plus 3.000 de franci elvețieni, costuri de procedură.

Partida echipei naționale de fotbal a României din 11 noiembrie, disputată la București și câștigată cu 3-0 de Polonia, a fost marcată de mai multe incidente provocate de suporterii români care au aruncat mai multe fumigene, artificii și petarde în teren. Din acest motiv partida a fost întreruptă un minut în prima repriză, iar ulterior atacantul polonez Robert Lewandowski a căzut pe teren după explozia unei petarde în apropierea lui.

AGERPRES (AS/autor: Mihai Țenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro