Fotbal: Meciurile naţionalei României cu Finlanda şi Muntenegru din Liga Naţiunilor se vor disputa pe Stadionul Steaua

Fotbal: Meciurile naţionalei României cu Finlanda şi Muntenegru din Liga Naţiunilor se vor disputa pe Stadionul Steaua

Meciurile echipei naţionale de fotbal a României cu Finlanda şi Muntenegru, programate pe teren propriu în Liga Naţiunilor, se vor disputa pe Stadionul Steaua, a anunţat, luni, Federaţia Română de Fotbal pe site -ul său oficial.

"Federaţia Română de Fotbal a comunicat către UEFA locul de disputare pentru cele două jocuri de pe teren propriu din iunie 2022, cu Finlanda şi Muntenegru. Pe 4 iunie, naţionala României va debuta în noua ediţie din Liga Naţiunilor, în Muntenegru, iar pe 7 iunie tricolorii se vor deplasa în Bosnia şi Herţegovina. Urmează două partide pe teren propriu, pe 11 iunie, cu Finlanda, şi pe 14 iunie, cu Muntenegru, ambele urmând a se disputa pe stadionul Steaua", se arată pe site-ul citat.

Până acum, România a disputat două partide pe noua arenă din Bulevardul Ghencea, 1-0 cu Armenia şi 0-0 cu Islanda , în toamna anului 2021, în preliminariile CM 2022.

Până la meciurile oficiale din vară, reprezentativa României va întâlni în două jocuri amicale Grecia, pe 25 martie, tot pe Stadionul Steaua din Bucureşti, şi Israel, pe 29 martie, la Netanya. Acestea vor fi şi primele partide ale selecţionerului Edward Iordănescu pe banca "tricolorilor".

Programul complet al meciurilor primei reprezentative din Liga Naţiunilor este următorul:

4 iunie 2022:
Muntenegru - România (ora 21:45)
7 iunie 2022: Bosnia şi Herţegovina - România (ora 21:45)
11 iunie 2022: România - Finlanda (ora 21:45)
14 iunie 2022: România - Muntenegru (ora 21:45)
23 septembrie 2022: Finlanda - România (ora 21:45)
26 septembrie 2022: România - Bosnia şi Herţegovina (ora 21:45).
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale