Fotbal: Messi a marcat cel mai frumos gol al sezonului trecut, a ales UEFA

Fotbal: Messi a marcat cel mai frumos gol al sezonului trecut, a ales UEFA

Lionel Messi, fotbalistul Barcelonei, a marcat cel mai frumos gol al sezonului trecut, în meciul de pe teren propriu cu AS Roma din luna noiembrie, din faza grupelor Ligii Campionilor, a ales UEFA.

Messi a finalizat cu o scăriță o acțiune colectivă la care au mai luat parte Neymar și Luis Suarez. Partida a fost câștigată de Barca cu 6-1.

Atacantul argentinian a obținut 34% din voturile exprimate, fiind urmat, cu 13%, de portughezul Ricardinho, cu golul înscris împotriva Serbiei la Campionatul European de fotbal în sală, în luna februarie.

Pe locul trei, cu 11% din voturi, s-a clasat elvețianul Xherdan Shaqiri, cu spectaculoasa lui reușită împotriva Poloniei, în optimile de finală ale EURO 2016.

Deși a obținut distincția pentru cel mai frumos gol al sezonului trecut, Messi nu este printre cei trei nominalizați pentru titlul de "cel mai bun fotbalist al anului în Europa". Aceștia sunt Cristiano Ronaldo, Gareth Bale și Antoine Griezmann. Câștigătorul acestei distincții va fi cunoscut joi seară, cu ocazia tragerii la sorți a grupelor Ligii Campionilor.

AGERPRES (editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro