Fotbal: Messi este o ''opţiune'' luată în calcul de PSG, spune antrenorul Mauricio Pochettino

Fotbal: Messi este o ''opţiune'' luată în calcul de PSG, spune antrenorul Mauricio Pochettino

Fotbalistul argentinian Lionel Messi este o "opţiune" luată în calcul de Paris Saint-Germain, a declarat vineri antrenorul vicecampioanei Franţei, Mauricio Pochettino, citat de presa internaţională.

"Ştim ce s-a întâmplat ieri, nu voi spune altceva", a declarat Pochettino, care se aştepta să fie întrebat de ziarişti despre anunţul făcut joi de FC Barcelona.

Messi se desparte după două decenii de FC Barcelona, iar preşedintele clubului spaniol , Joan Laporta, a recunoscut că vedeta argentiniană are "alte oferte". Laporta nu a dezvăluit numele echipelor interesate de atacantul ce a câştigat de şase ori Balonul de Aur.

Pochettino a fost prudent când a discutat despre o eventuală venire a compatriotului său la Paris.

"Cum am spus deja, ne concentrăm pe startul sezonului. Clubul lucrează în paralel pentru mercato, discret, dar puternic, ca să întărească echipa şi să atingă obiectivele. Important este să câştigăm cu Troyes ca să începem bine sezonul. Avem încredere în Leonardo (directorul sportiv - n. r.) şi în preşedinte ca să întărească echipa", a spus Pochettino.

El a confirmat că PSG încearcă aducerea lui Messi: "Când vorbim de jucători de calibrul lui, pentru orice club, pentru PSG ca şi pentru celelalte, se poate ivi o astfel de ocazie. În acest caz, clubul lucrează, cum am spus. Dacă avem alte informaţii, le vom comunica. Ca în toate cazurile, analizăm toate posibilităţile, iar aceasta e una din ele. Când vorbim de mercato, e clar că orice se poate întâmpla."
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”