Fotbal: Messi face apel la unitatea suporterilor Barcelonei

Fotbal: Messi face apel la unitatea suporterilor Barcelonei

Fotbalistul argentinian Lionel Messi le-a cerut "tuturor suporterilor Barcelonei să se unească" pentru "a pune un punct final dezacordurilor" din cadrul clubului, într-un interviu publicat miercuri de cotidianul catalan Sport, informează AFP.

"După atâtea dezacorduri, aş vrea să punem un punct final. Toţi suporterii Barcelonei trebuie să se unească şi să creadă că ceea este mai bun urmează să vină", a declarat starul Barcei, care a rămas în final la echipa spaniolă după ce anterior îşi exprimase dorinţa să plece.

Messi a cerut conducerii clubului la care şi-a petrecut întreaga carieră să pună capăt pe cale amiabilă contractului său, valabil până în iunie 2021, în virtutea unei clauze de reziliere care, potrivit responsabililor Barcelonei, nu mai era valabilă în momentul respectiv.

"Îmi asum greşelile şi, dacă le-am făcut a fost doar pentru a face FC Barcelona mai bună şi mai puternică", a adăugat căpitanul grupării "blaugrana" în acest interviu acordat în exclusivitate cotidianului din capitala Cataloniei.

"Vreau să trimit un mesaj către toţi 'socis' (socios, abonaţi, în limba catalană) şi tuturor fanilor care ne urmăresc: dacă cineva a putut fi deranjat de ceea ce am făcut sau am spus, să ştie că am făcut-o întotdeauna în interesul superior al clubului", a mai spus Messi.

"Trebuie adăugată pasiunea, imaginaţia pentru a ne atinge obiectivele. Trebuie să rămânem uniţi şi să privim în aceeaşi direcţie", a conchis sextuplul câştigător al Balonului de Aur.

Doi dintre apropiaţii lui Lionel Messi au părăsit-o pe FC Barcelona în această vară: uruguayanul Luis Suarez a plecat la Atletico Madrid, iar chilianul Arturo Vidal a semnat cu Inter Milano, după ce noul antrenor Ronald Koeman i-a anunţat că nu contează pe serviciile lor.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…