Fotbal: ''Messi nu este uman, nu ar trebui autorizat de FIFA să joace'', afirmă selecţionerul Iranului

Fotbal: ''Messi nu este uman, nu ar trebui autorizat de FIFA să joace'', afirmă selecţionerul Iranului

Portughezul Carlos Queiroz, actualul selecţioner al Iranului, una dintre participantele la Cupa Mondială de fotbal 2018, îl consideră pe compatriotul său Cristiano Ronaldo "cel mai bun din lume", însă afirmă că argentinianul Lionel Messi "nu este uman şi nu ar trebui ca FIFA să-l lase să joace", informează agenţia EFE.

Queiroz şi-a reamintit de golul marcat de Messi în poarta Iranului, cu o execuţie perfectă din afara careului, la Cupa Mondială desfăşurată în urmă cu patru ani în Brazilia.

"Mereu am spus că Messi este un jucător extraordinar. Nu este uman! Dacă ar fi fost uman nu ar fi avut un asemenea moment magic ca în acea partidă", a afirmat tehnicianul lusitan.

"De obicei nu mă împac bine cu înfrângerea, însă aceasta nu mi-a lăsat un sentiment sau o imagine negativă. Când are loc un astfel de moment magic, atunci ştim că fotbalul este viu şi de aceea este unul dintre cele mai atractive sporturi din lume. Şi cu atât mai mult când vine din partea unui jucător care, până când nu va dovedi că este uman, nu ar trebui autorizat de FIFA să joace", a adăugat portughezul.

Sub conducerea lui Carlos Queiroz, naţionala Iranului a obţinut a doua calificare consecutivă la un turneu final de Cupă Mondială, o premieră în istoria fotbalului din această ţară. Iranienii vor evolua în Grupa B a Mondialului din Rusia, alături de Spania, Portugalia şi Maroc.

"Ca antrenor portughez, cred că meciul cu Portugalia va reprezenta o oportunitate şi un moment foarte special, atât pentru mine, cât şi pentru jucătorii mei, aşa cum se întâmplă mereu atunci când înfrunţi mari jucători. În acest caz cel mai bun jucător din lume", a mai spus Queiroz, referindu-se la starul portughez Cristiano Ronaldo.
AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Ea este „găuritoarea” de prezervative din Sibiu

2 De citit! / O fostă agentă a Secret Service dezvăluie ce i-a spus Putin lui Bush, în 2008, la București

3 „Multă șpagă, aroganță și salarii uriașe”

4 N-au leac! / Priviți ce hartă le-au prezentat ucrainenii americanilor!

5 De citit!