Fotbal: Messi nu va juca pentru FC Barcelona în ultimul meci al sezonului

Fotbal: Messi nu va juca pentru FC Barcelona în ultimul meci al sezonului

FC Barcelona a anunţat vineri că argentinianul Lionel Messi nu va participa la ultimul meci din actuala ediţie a campionatului de fotbal al Spaniei, programat sâmbătă pe terenul formaţiei Eibar, informează L'Equipe.

"În acest mod, starul argentinian poate face o scurtă pauză înainte de Copa America (11 iunie - 10 iulie), după un sezon în curs în care a fost unul dintre jucătorii echipei care au disputat cele mai multe minute", a precizat clubul catalan într-un comunicat.

De la debutul sezonului 2020/2021, Messi a disputat 47 de meciuri pentru gruparea "blaugrana" în toate competiţiile, adunând în total 4.192 de minute de joc.

În vârstă de 33 ani, Lionel Messi îşi va încheia pe 30 iunie contractul cu FC Barcelona, de care a intenţionat să se despartă în vara anului trecut, înainte de a decide să-şi respecte angajamentul.

Noul preşedinte al Barcelonei, Joan Laporta, a anunţat imediat după alegerea sa în funcţie că va depune toate eforturile pentru a-l convinge pe Messi să rămână pe Camp Nou şi din sezonul viitor.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...